Zakelijk Glasvezel


Professioneel zakelijk internet, voor als stabiliteit en uploadsnelheid heel belangrijk zijn. Voor MKB en grootbedrijf.

 

Glasvezel is de modernste en betrouwbaarste vorm van bekabeld een dataverbinding realiseren. Zakelijke verbindingen zijn niet goedkoop, maar veel MKB en grootbedrijf kiest toch voor deze vorm, omdat de snelheden hoog kunnen liggen, de verbinding symmetrisch is (upload en download zijn gelijk) en betrouwbaarheid belangrijk is voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Zakelijksnelinternet.nl kan op alle locaties in Nederland van verschillende aanbieders een glasvezelverbinding aanvragen en realiseren.


Zakelijk Glasvezelinternet

De keuze als downtime niet opweegt tegen het besparen van een paar tientjes per maand.

Stabiel en betrouwbaar. Altijd online, en een hoge, symmetrische uploadsnelheid. De belangrijkste redenen om voor glasvezel te kiezen. Vraag een offerte aan door een postcode in te vullen in het contactformulier voor een persoonlijke aanbieding op uw locatie.
Persoonlijke begeleiding

 

Persoonlijke begeleiding en controle op alle stappen van het aanvraagproces tot en met de oplevering, maar ook daarna. Monitoren van de lijn, aanpassen van de dienst, alles is mogelijk. U bent niet nummer zoveel, of heeft iedere keer iemand anders aan de lijn bij een vraag of probleem. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt is waar u op kunt rekenen bij Zakelijksnelinternet.nl