Ziggo Zakelijk


Professioneel zakelijk internet, de best passende oplossing voor veel ZZP-ers en kleine tot middelgrote ondernemingen.

 

Je wilt het beste internet, maar wilt niet de hoofdprijs betalen. Kies dan voor Ziggo Zakelijk. Een degelijke verbinding, veel sneller dan DSL, voor een maandbedrag dat niet veel hoger ligt.* Goede service, en altijd de mogelijkheid om uit te breiden met TV en telefonie.

 

*Het lichtste abonnement is nauwelijks duurder, zo niet goedkoper dan de meeste DSL-abonnementen. Ga je echter voor het maximaal snelle abonnement, dan betaal je natuurlijk wat meer.


Zakelijk Internet

Perfect voor ZZP-ers en kleine ondernemingen die betaalbaar, betrouwbaar en snel internet willen!

Gewoon degelijk internet, met goede ondersteuning een hogere uploadsnelheid dan bij particuliere abonnementen en de mogelijkheid om op te schalen. Voor ZZP-ers en kleine ondernemingen ideaal voor een schappelijke prijs per maand. Je kunt als optie een normale, analoge telefoon gebruiken bij dit abonnement.


Zakelijk Internet Pro

Voor het MKB, en ondernemers die echt van het internet afhankelijk zijn. De allerbeste service, vaste IP-adressen, en uitbreidingsopties voor VoIP.

Zakelijk Internet Pro wordt standaard geleverd met een vast IP-adres, een zakelijke kwaliteit modem, goede service definities en uitbreidingsmogelijkheden. Als internet van levensbelang is voor jouw zaak, dan kies je voor dit abonnement.


Technische ondersteuning

Laat bij enige twijfel ons in overleg het best passende internetabonnement voor je afsluiten. De abonnementen kosten altijd exact hetzelfde als bij Ziggo, maar je hebt wel de professionele ondersteuning van een IT-specialist. Wij kunnen adequaat troubleshooten bij storingen, en de vertaalslag maken van het technische verhaal van Ziggo naar iets dat voor jou begrijpelijk is.